Hendri`s maaltijdsoep-actie


Kent u, of bent u, iemand (of een gezinnetje) die nagenoeg niets te eten heeft met de Kerstdagen? Dan biedt ex-kok Hendri Lubberts aan om een GRATIS goed gevulde ambachtelijke soep te maken voor mensen die tussen wal en schip vallen. Ziet u de Kerstdagen met lede ogen tegemoet?? Meldt u zich dan even via het Facebookaccount “Hendri Lubberts” en…

Lees verder »

Herfst in het Blokkenpark


Zaterdag 24 september is het vernieuwde Blokkenpark officieel geopend. Het kunstwerk in de vijver is gebaseerd op de watertoren die verderop aan de P.C. Stamstraat staat en is gemaakt door kunstenaar Jan Ros. Het ontwerp sluit naadloos aan bij het industriële thema van het park, dat werd ontworpen door Odin Landschapontwerpers, helemaal op grond van de verzamelde wensen en ideeën…

Lees verder »

Ommerweg weer open


Vanwege de aanleg van de Noordzuidverbinding bij Hellendoorn is de Ommerweg een paar weken afgesloten geweest. Vrijdag 28 oktober rond 16.00 uur gaat de weg weer open.

Lees verder »

Zootje bij Spikkenplas


Bij uitkijkpunt Spikkenplas is het zoals gewoonlijk weer een zootje… Terwijl men op die plek juist zo mooi over het Wierdenseveld kan koekeloeren zijn er blijkbaar ook mensen die het uitkijkpunt gebruiken voor andere zaken. Erg jammer!

Lees verder »

Annie`s Kado Idee


Op 6 oktober opende Annie`s Kado Idee de deuren aan de Constantijnstraat nr.17. De winkel is van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.30 uur geopend. Donderdagavond is er uiteraard koopavond tot 21.00 uur. U kunt bij Annie terecht voor workshops, leuke artikelen en kado’s in de oude nostalgische sfeer en een heerlijk bakje koffie of thee.

Lees verder »

Scapino terug in hartje Nijverdal


Scapino is terug in hartje Nijverdal. Eerder dit jaar sloot Scapino de deuren aan de Willem Alexanderstraat. Nu is de keten terug en is het gevestigd aan de Grotestraat 111. In dit pand zat voorheen Big Bazar. Scapino opende vrijdag 14 oktober (opnieuw) de deuren voor het publiek.

Lees verder »

KSW koffieconcert: PIA’s DROOM


Zondag 16 oktober a.s. zal om 11:30 uur het eerste KSW-koffieconcert van het nieuwe seizoen gehouden worden in d’Oale Bleeke, PC Stamstraat 19 in Nijverdal. De band Play it Again zal deze reeks koffieconcerten openen met de muzikale vertelling “De Rieke Broamenplukker”, gebaseerd op een sprookje van Godfried Bomans. Pia vertelt in het dialect het muzikale verhaal waarover zij gedroomd…

Lees verder »

Werk aan de Grotestraat


Werknemers van het Nijverdalse wegenbouwbedrijf Nexus Infra zijn bezig met onderhoudswerkzaamheden aan de Grotestraat tussen de kruising met het politiebureau (G. van der Muelenweg) en de Thomas Ainsworthbrug over de Regge. De Grotestraat is daarom tot en met vrijdag 14 oktober afgesloten voor alle gemotoriseerde verkeer.

Lees verder »