Wierdenseveld


NijverdalCentraal maakte wat kiekjes van het Wierdenseveld. De laatste sneeuwresten verdwijnen er langzaam…..

Lees verder »

Het Lageveld in de winter


Het Lageveld bij Wierden is een prachtige recreatieplek vol spetterende waterpret. De natuur is er ook in de winter prachtig. NijverdalCentraal maakte er een paar kiekjes op een zonnige winterdag.

Lees verder »

Hendri`s maaltijdsoep-actie


Kent u, of bent u, iemand (of een gezinnetje) die nagenoeg niets te eten heeft met de Kerstdagen? Dan biedt ex-kok Hendri Lubberts aan om een GRATIS goed gevulde ambachtelijke soep te maken voor mensen die tussen wal en schip vallen. Ziet u de Kerstdagen met lede ogen tegemoet?? Meldt u zich dan even via het Facebookaccount “Hendri Lubberts” en…

Lees verder »

Herfst in het Blokkenpark


Zaterdag 24 september is het vernieuwde Blokkenpark officieel geopend. Het kunstwerk in de vijver is gebaseerd op de watertoren die verderop aan de P.C. Stamstraat staat en is gemaakt door kunstenaar Jan Ros. Het ontwerp sluit naadloos aan bij het industriële thema van het park, dat werd ontworpen door Odin Landschapontwerpers, helemaal op grond van de verzamelde wensen en ideeën…

Lees verder »

Ommerweg weer open


Vanwege de aanleg van de Noordzuidverbinding bij Hellendoorn is de Ommerweg een paar weken afgesloten geweest. Vrijdag 28 oktober rond 16.00 uur gaat de weg weer open.

Lees verder »

Zootje bij Spikkenplas


Bij uitkijkpunt Spikkenplas is het zoals gewoonlijk weer een zootje… Terwijl men op die plek juist zo mooi over het Wierdenseveld kan koekeloeren zijn er blijkbaar ook mensen die het uitkijkpunt gebruiken voor andere zaken. Erg jammer!

Lees verder »

Annie`s Kado Idee


Op 6 oktober opende Annie`s Kado Idee de deuren aan de Constantijnstraat nr.17. De winkel is van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.30 uur geopend. Donderdagavond is er uiteraard koopavond tot 21.00 uur. U kunt bij Annie terecht voor workshops, leuke artikelen en kado’s in de oude nostalgische sfeer en een heerlijk bakje koffie of thee.

Lees verder »